Brighton & Hove Albion


Han estat tres anys meravellosos amb un club que m’ha canviat la vida, i vull aprofitar un moment per acomiadar-me de tots els que heu fet d’aquest un període tan especial de la meva carrera.

M’acomiado d’un gran club i que sempre significarà molt per a mi i la meva família. Per a alguns reconec que el canvi que arriba tan sobtadament al futbol pot ser difícil d’acceptar. Potser no podré convèncer-vos a tots perquè perdoneu la meva marxa, però almenys m’agradaria aprofitar l’oportunitat per donar-vos les gràcies.

Tots els bons clubs necessiten grans propietaris i grans aficionats. Brighton i Hove Albion tenen tots dos. Valoraré les relacions que vaig construir en tots els aspectes del club. Els meus jugadors van anar més enllà. El meu personal ho va donar tot. Al cor hi havia els aficionats d’Albion. Cada jornada a l’Amex, la connexió amb l’equip era forta. Quan jugàvem fora, vas venir a milers per rugir-nos. Sé el que has passat per veure finalment el teu club en un estadi modern i prosperant a la Premier League. Ho sentia cada vegada que em posava a la línia de banda.

Per a aquells que vau parar a xerrar quan jo estava a la ciutat o més lluny, i als molts que em van escriure, totes aquestes connexions van significar molt. Les vostres històries personals de seguir el club, de pares i avis que eren aficionats, em van ajudar a entendre què fa que Albion sigui especial.

Espero que entengueu que en aquesta etapa de la meva carrera vaig sentir que havia d’aprofitar una nova oportunitat.


Per Paul Hazlewood

Graham Potter es va unir al club el maig de 2019.

M’agradaria agrair a Tony Bloom, Paul Barber i als directors l’oportunitat que em van donar fa tres anys i després el suport incondicional que va comportar. El meu agraïment també a Dan Ashworth i David Weir, dos directors tècnics de primer nivell. Al personal tant de l’estadi com del camp d’entrenament: tots m’heu impressionat amb l’orgull que heu sentit pel vostre treball. Vas donar suport al club i també em vas donar suport en alguns moments difícils de la meva vida personal.

Brighton & Hove Albion és un club ple de bona gent que treballa junts de la manera correcta per aconseguir coses.

Hem compartit moments brillants. Destaca la victòria per 3-0 al Tottenham Hotspur en la meva primera temporada. També, la victòria per 2-1 sobre l’Arsenal després del confinament. Va ser una tarda increïble, sobretot tenint en compte el que molts havien passat durant els mesos anteriors. El meu únic desig era que els nostres seguidors haguessin estat allà per gaudir-ho amb nosaltres.

Quan els estadis es van obrir parcialment vam viure un ambient increïble per a la victòria per 3-2 sobre el Manchester City en l’últim partit a casa de la temporada 2020/21. Sé que molts de vosaltres vau gaudir de la victòria per 4-0 sobre el Manchester United la temporada passada. Vam acabar aquella temporada amb una victòria per 3-1 sobre el West Ham l’últim dia per segellar un rècord de punts per al club i una posició de lliga més alta. Aquests són grans records.

L’Albion m’ha donat això i més. Em sento una millor persona i un millor gestor de les experiències que he viscut aquí. No totes les eleccions o decisions d’equip han estat perfectes. Però el club ha creat un entorn que et dóna marge per cometre errors, aprendre d’ells i després millorar. Sempre he intentat actuar amb integritat i ser una bona persona. Aquests són valors que estimo, i sé que els Albion també ho fan.

Només membres de MA+ i STH – Cal iniciar sessió

Es necessita una subscripció o un abonament de temporada a MyAlbion+ per veure aquest contingut. Tingueu en compte que les noves subscripcions triguen 24 hores a estar actives a visualitzar-se, el registre avui per a la transmissió de partits de Luton Town no serà vàlid a temps.

El que va resultar ser el meu darrer partit contra el Leicester City diumenge passat va ser una bona manera d’acabar. En aquell moment no sabia que seria el final, però mirant enrere ara hem jugat molt bé. Hi havia molta positivitat al club. Els últims dies han estat un remolí inesperat. Sortir del camp d’entrenament per darrera vegada va ser un moment commovedor. No només per a mi, sinó també per a Billy, Bjorn, Kyle, Bruno i Ben.

Els seguidors d’Albion saben que amb Tony, Paul i David el club està en bones mans. Al meu successor, sigui qui sigui, diria, felicitats. Treballareu per a un gran club amb una plantilla fantàstica, amb el suport d’un gran president i junta directiva. La plantilla està jugant a un gran nivell i millorarà. Sobretot, els aficionats es posaran darrere de l’equip a casa i fora.

A tothom a Brighton & Hove Albion: gràcies. Ha estat un plaer i un honor servir el club durant els darrers tres anys. Us desitjo tot l’èxit en el futur.

Graham