De Ketelaere: “Volia absolutament el Milan, mai vaig pensar que podria jugar en un club com aquest. Idol CR7, el meu paper… ‘| Primera pàgina


“Fer-se futbolista és una cosa que només pots imaginar. Sempre he somiat ser-ho, però mai m’hauria cregut que podria jugar en un club com el Milà. Avui tot això és una realitat i estic molt orgullós”. Així va començar la primera entrevista com a jugador de la Milà per Charles de Ketelaereque confessa als canals oficials del club rossonero: les seves declaracions.

CONTACTE AMB MALDINI I MASSARA – “Vaig parlar amb Ricky i Paolo, em van dir que creien en mi i que em volien al Milà. Vaig tenir converses amb ells i els meus agents estan en contacte amb ells des de principis d’any. Quan comença el mercat de fitxatges c “Sempre és una mica confús. Llavors he de parlar amb els tècnics del Milan i amb l’entrenador. Tenia moltes ganes de venir al Milà: vaig trigar una mica, però ara estic content”.

CALOR DE L’AMBIENT VERMELL I NEGRE – “En general sóc una persona molt tranquil·la, però en aquest moment no sabia molt bé què passaria. Tothom ho diu, però no ho pots dir fins que no ets aquí o ho escoltes o veus els seguidors. Aquest club té una calidesa especial, c’és molta passió i ho transmeten tot”.

RELACIÓ AMB LA FAMÍLIA – “Ho comparteixo tot amb la meva família, no els vaig necessitar explicar-los moltes coses perquè saben què passa a la meva vida. Estan contents per mi i em segueixen en el que vull per a mi. Mai em van dir què. fer i què no fer, em deixen fer i estan contents per mi”.

CARACTERÍSTIQUES – “A la gespa sóc un jugador molt ofensiu. M’agrada començar i acabar l’acció movent-me en conseqüència. Acostumo a baixar-me i rebre la pilota, buscar l’última passada i marcar com a davanter. Treballo molt fins i tot en la fase de no possessió però prefereixo tenir la pilota als teus peus. Fora del camp sóc una persona que viu la meva vida amb la meva família. Faig coses normals que em fan feliç”.

FABRICANTS DE VELA – “L’Alexis em va explicar quin tipus de club és el Milan i encara no he parlat amb Divock (Origi, ndr). A la selecció, l’Alexis em va dir moltes coses bones com la passió de l’afició. El vaig felicitar quan va guanyar l’Scudetto, vam parlar una mica”.

HISTÒRIA DEL CLUB – “És difícil parlar de la història del Milà. Hi ha hagut molts campions com Ronaldinho, Paolo (Maldini, ed), Kakà, però també holandesos com Gullit, Van Basten”.

ÍDOL – “El meu ídol des de petit és Cristiano Ronaldo, però el Milan també va tenir uns campions increïbles. De petit vaig veure molts dels seus vídeos, eren un equip fantàstic i encara ho són avui”.

OBJECTIUS – “Espero ajudar el Milan a tornar als grans èxits del passat. Els objectius del club són els meus objectius per a les properes temporades”.

AC MILAN L’any passat – “He vist alguns partits però no tots. Per exemple el derbi, que mai perdo. L’Alexis juga al Milan i sempre m’han interessat els resultats i la classificació. Estic content de jugar al club que acaba de guanyar. l’escudetto”.

ITÀLIA – “D’Itàlia m’encanta el menjar, la pasta i tota la resta. Però el temps també és bonic, però no és tan important. Els italians sempre són apassionats, també hem vist europeus. Hi ha una gran calidesa entre els aficionats de cada equip, els Selecció i Milà. El que m’agrada del futbol és la passió i el que vull més que qualsevol altra cosa és divertir-me i jugar un bon futbol”.

NÚMERO DE LA CAMISETA – “Vaig agafar el número 90 quan era petit, me’l van assignar. Vaig rebre aquest número i vaig començar a jugar bé i així no el vaig deixar mai”.

PROMESA ALS AFICIONATS – “Prometo donar el millor de mi en cada partit i cada vegada que em poso aquesta samarreta. Espero guanyar trofeus. L’únic que puc prometre és que ho donaré tot”.