Giroud: “He fet gols pesats, és un honor haver reescrit la història del Milan amb Ibra. Leao arribarà molt amunt”


Tuttosport - Giroud:

MilanNews.it

© foto a www.imagephotoagency.it

Olivier Giroud va concedir una bonica entrevista a Tuttosport en la qual de seguida va explicar les seves emocions després de guanyar l’Scudetto: “Aquest Scudetto és realment una emoció boja. Com sabeu, en la meva llarga carrera he guanyat alguna cosa, però això és especial perquè és tan si els jugadors haguéssim esperat onze anys, com l’afició, amb qui es va crear una osmosi particular. Vam sentir la seva emoció per aquest scudetto i estic molt i molt orgullós de formar part d’aquest equip que té tants seguidors… Ens ho vam passar molt bé. temporada també per a ells. El Milan és un gran club, que ha guanyat molt a Itàlia i a l’estranger. I així, per a un club com aquest, quedar-se 11 anys sense bandera és una cosa dolorosa. No existeix. Per fi hem posat posar fi a aquesta injustícia”.

OBJECTIUS FORTS – El davanter centre francès va acabar la temporada amb 11 gols a la Sèrie A, alguns dels quals molt pesats com els contra l’Inter, el Nàpols i el Sassuolo: “No n’hi ha molts, però per sort vaig marcar els que importaven, que van fer que el a l’Inter de seguida em va fer entendre que realment valia la pena… el doble: perquè estàvem guanyant el partit, però també perquè vam estar al davant en els partits directes. I si haguéssim empatat a Reggio amb el Sassuolo, ho faríem. a Saelemakers, quan a Nàpols va fallar el fàcil 2-0 que ens hauria permès avançar fins i tot en enfrontaments directes amb l’equip de Spalletti. Ell, per jugar-hi, va respondre que tenia més por de l’Inter. I que per sort a l’Inter hi vaig pensar… Si penso en el nombre de gols marcats, no estic especialment satisfet, però si penso en el valor dels meus gols, doncs sí, estic molt content del que Ho vaig fer.I encara ara em ve la pell d’o ca, en retrospectiva”.

IBRAHIMOVIC – No podia faltar una pregunta sobre Zlatan Ibrahimovic: “Per a mi és un honor haver reescrit la història del Milan a la seva companyia. És uns anys més gran que jo i, quan encara havia de ser futbolista, era el meu punt de referència.La seva personalitat a l’equip és massa important.Quan parla, tothom escolta i ningú es distreu. Fins i tot després de la victòria contra el Sassuolo, al vestidor, ha parlat.Sent que és com l’alfa. masculí. Felicitats a cada jugador i a cada personatge de la plantilla. Se sent una mica Braveheart, en el seu caràcter. I jo, mantenint-me en la metàfora cinematogràfica, puc ser el gladiador d’aquest grup. L’Ibra és un jugador de primer nivell i una gran persona. Vaig dir jo. estava molt orgullós d’haver guanyat amb ell. M’agrada veure’l amb tanta il·lusió després de tantes victòries. Per a mi és com un germà gran”.

LLEÓ – De cara al futur, Giroud se centra molt en Rafael Leao: “Vaig veure de seguida, tan bon punt vaig arribar a Milà, que tenia un gran, molt gran potencial. I que si hagués pres consciència de les seves capacitats hauria anat alt. , molt alt. Només té 22 anys i en la meva carrera he jugat amb molts joves de la seva edat: però sincerament no en recordo cap tan fort. Espero que es quedi amb nosaltres, és el jugador adequat per continuar. per créixer i perseguir nous objectius.Si millora la seva continuïtat, no ha de posar límits.Arribarà alt, molt alt.L’altre dia va guanyar el MVP del campionat.Em vaig acostar a ell i li vaig dir que això no deu ser un objectiu per a ell, però només un punt de partida.