Lukaku: “Només penso en l’Inter i l’Scudetto. Sento ràbia per dins, li vaig dir a Lautaro que hem de fer més ‘| Primera pàgina


“No m’importen els màxims golejadors. T’ho dic sincerament: només penso en l’Scudetto. Estem a l’Inter: aquí juguem per l’Scudetto, no juguem per coses individuals”. Llarga entrevista per Romelu Lukaku a Daznel davanter belga parla a ronda de cara a l’inici de la Sèrie A.

LA PRIMERA PERSONA A LA QUE VA DIR QUE TORNARIA A L’INTER – “Lautaro. Ens vam parlar per Instagram, m’havia canviat de número. I després per WhatsApp. Va ser un dels primers amb qui vaig parlar, després Dimarco, Bastoni i els altres”.

IRA – “La temporada al Chelsea em va donar més motivació per fer-ho encara millor que abans. Crec que en un any tothom s’ha oblidat de les coses de què sóc capaç al camp. És una mena d’ira que tinc dins meu. ara també té l’equip, que no va guanyar l’any passat: tots junts esperem fer-ho millor i portar alguna cosa a casa”.

QUÈ VA ERROLLIR EN SER-SE’N – “Tantes coses. Crec que abans, quan vaig marxar, volia venjar-me al Chelsea perquè quan era jove va ser el meu equip durant 11 anys. Vaig tenir l’oportunitat de tornar-hi i pensar que era un protagonista. , però no va ser Al març, quan vaig saber que hi havia l’oportunitat de tornar aquí, a poc a poc no vaig dir res, però cap a final de temporada vam fer una gran feina amb el club i vaig poder tornar. aquí. final de temporada, així que després de l’últim partit vaig començar a pensar en la meva situació en solitari. Vaig veure que com a jugador de l’Inter m’havia anat bé, la temporada al Chelsea em va ser difícil. No tenia dubtes, per això vaig va prendre la decisió de tornar aquí”.

TREBALL MENTAL DESPRÉS D’ENTENDRE QUE TORNARIA A L’INTER – “Quina feina he fet? Per encaixar a l’equip de la millor manera possible, l’Inter juga diferent que quan hi era. L’important per a mi és encaixar bé, entendre la forma de l’entrenador. Durant l’any he tingut Molts contactes amb jugadors de l’Inter, per a mi és com si estigués al segon any i no hagués marxat mai”.

QUÈ VA TORNAR A VEURE – “Els jugadors volen guanyar més, cada partit és de vida o mort i això m’agrada. Necessitem això. Aquest equip està encara més unit que abans”.

BROZO O LIBERA EL FER PAGAR? – “No, no, encara no (riu, ndr). Vaig haver de cantar i pagar al sopar de l’equip però això és normal”.

Et trobes el mateix que abans? – “Millor. Brozo s’ha tornat encara més líder i més obert en la comunicació que abans, es queixa molt (riu, ed). Barella és encara més protagonista al camp, va fer més assistències l’any passat, després d’haver guanyat també la Copa d’Itàlia. , la Supercopa i el Campionat d’Europa el van fer més fort”.

INTER LA PIU’ FORT? – “No sóc dels que parli abans de la temporada, no té sentit. Al final, sí i ja veurem qui és el més fort”.

LAUTAR – “Li vaig dir que havia de fer més (riu, ndr). Tots dos ens vam dir que ho hem de fer millor que abans. Si volem aconseguir els objectius de l’equip, tots hem de fer-ho millor perquè els altres equips s’han convertit en més fort.de seguida que les seves qualitats em poden ajudar i les meves qualitats poden ajudar-lo.No som atacants egoistes, sé quan és el dia de Lautaro i no el meu, així que jo l’ajudo i guanyem i ens la portem a casa.Volem guanyar També els partits, sempre estem en equips contraris perquè volem ser competitius, però sabem que fins i tot junts podem marcar la diferència per a l’equip”.

EXULTÀNCIES – “Si ja n’hem parlat? Queda així, per què hem de canviar?”.

PRESSIÓ – “La pressió hi ha als entrenaments. Sempre hi ha algú que sempre provoca a l’entrenament: aquesta és la pressió més gran, la resta no importa. Estic concentrat al terreny de joc, no llegeixo els diaris, treballo molt i en al final l’Inter ha de guanyar, la resta no importa”.

SEMPRE ÉS AIXÍ? – “Quan vaig arribar a l’Inter em vaig posar així, perquè vaig arribar al Manchester United durant dos anys mentalment difícils. Físicament vaig patir perquè no hi era amb la ment, he d’agrair a Conte perquè em va fer un jugador fort, però mentalment em va fer créixer realment, em va ensenyar a no rendir-me mai i a donar-ho tot. Això em quedarà amb mi fins al final”.

INZAGHI – “Fins i tot l’Inzaghi és així, també per això vaig tornar. El meu germà em va parlar bé d’ell, l’any passat també vaig veure com treballava i m’agrada”.

QUÈ SERÀ LUKAKU SENSE TROBAR-SE A L’INTER? – “Va ser el destí jugar a l’Inter, com per l’Anderlecht i el Chelsea. Era el que m’imaginava, l’Inter i l’Anderlecht i l’Everton em van donar l’oportunitat de convertir-me en el jugador que sóc. L’amor de la gent i dels aficionats, per mi i per la meva família, els agraeixo i encara demano disculpes per com he marxat, però he de parlar al terreny de joc”.

EL CRIT AL DERBI: TORNAR A TORNAR EL TRO? – “M’agradaria emportar-me el trofeu, no sóc aquí per mi sinó per ajudar l’Inter a guanyar l’escudetto. Després de la corona (riu, ed)”.