Paolo Maldini. Tenim un assumpte pendent a la Champions”.


Giroud a L'Equipe:

MilanNews.it

© foto a www.imagephotoagency.it

Entrevistat a l’edició d’avui de ‘L’Equipe’, Olivier Giroud ha parlat d’ell mateix a 360 graus.

Sobre la relació amb Itàlia: “Tenia 20 anys, m’havia deixat el cabell llarg, volia ser com Cannavaro o Nesta. El meu germà em va regalar la camisa blava, l’ajustada de Kappa amb aquell blau meravellós. A més, des de França No hi era, vaig donar suport a Itàlia al Mundial de 1994 i vaig plorar quan Roberto Baggio va fallar el penal a la final. Tanmateix, a la final del 2006, vaig estar al 100% amb els Blaus!”

Sobre el somni: “El meu somni era jugar a Anglaterra. Però a Itàlia, era el Milan! Xevtxenko era el meu davanter preferit”.

La Sèrie A ja estava en el seu futur: “Va ser força inevitable donada la meva història. Estava a punt de fitxar per l’Inter… però Déu va fer bé: vaig haver d’esperar una mica, tenir paciència i mentrestant vaig guanyar la Champions League. (amb el Chelsea el 2021).Coneixia la Premier League, encara que sigui la lliga més difícil, des de fa 15 anys.Quan vaig parlar amb el meu agent, no em veia ni a Espanya ni a Alemanya i el retorn a França no era el meu prioritat. Així que Milà va ser la cirereta del pastís”.

A l’arribada a Itàlia: “Sempre vaig dir que el meu somni era jugar a Anglaterra. Però a Itàlia, era el Milan! Xevtxenko era el meu davanter preferit. També vaig veure molts vídeos de Marco van Basten. Tinc un record molt clar. Final de la Champions contra el Liverpool. Vaig estar molt trist el 2005, portaven 3-0, els van derrotar i Sheva va fallar el penal decisiu. El 2007 el van guanyar i van tornar encara més forts, són un gran club. El Milan tenia una classe italiana, sempre ben cuidada, bonica amb els seus vestits vermells i negres, però també molt professional, rigorosa. Penso en Maldini, Costacurta i molts altres jugadors excepcionals”.

Sobre Maldini: “Em va fer mal veure el club en aquesta situació amb la Juventus molt per davant. En la meva humil opinió, quan el Milan no era competitiu, hi havia una persona que faltava al club, i aquesta persona va resultar ser Paolo Maldini. . És un entrenador ultrapresent, hi és cada dia als entrenaments, això vol dir que l’entrenador està fent la seva feina, però la direcció també està allà per mirar. Això és una institució, res es deixa a l’atzar. , un jugador No puc dir que no juga perquè a l’entrenador no li agrada. Si és bo a l’entrenament i competitiu, l’entrenador ho veu. I per a mi això és una gran cosa, perquè entreno com a joc, al 100%. “

Sobre l’estudi de la llengua: “Des del primer dia vaig parlar italià. L’entrenador vol que parlem italià als partits perquè tothom s’entengui”.

Continua amb l’entrenador rossonera: “Stefano Pioli em recorda la determinació que ens volia inculcar René Girard a Montpeller”.

Sobre la relació amb la religió: “També hi ha molts creients a Anglaterra, però aquí veig molts jugadors resant abans dels partits i això és una cosa que agraeixo. A Setmana Santa vam fer una barbacoa amb les nostres famílies, respectem les tradicions religioses. I després, bé, el derbi de la Madonnina, només això ho resumeix”.

En el derbi de tornada: “No podia haver somiat res millor, l’escenari del partit, el meu primer derbi, el vaig marcar davant la Curva Sud, em va permetre entrar ràpidament al cor del milanès”.

Sobre la Champions: “Estava al 70%, quan saps què representa aquesta competició per a aquest club…”.

I ara cap a la propera edició: “Tenim un assumpte pendent, hem perdut els nostres partits per només un gol (quatre vegades), tinc ganes de tornar l’any que ve”.

Sobre els ritmes al Milà: “M’ha sorprès gratament la intensitat dels entrenaments. M’agrada córrer, però de vegades m’acabo esgotant. La Sèrie A torna a ser competitiva, ja no hi ha un únic equip com quan va guanyar. la lliga. Juve”.

Sobre Stefano Pioli: “No el coneixia gaire, però des de la nostra primera trucada vaig saber que funcionaria. Fa que el seu equip funcioni bé tàcticament. També és un entrenador que sap treure el millor dels seus jugadors. . La manera com ens parla. no podria ser més clar. Quan s’expressa, ve del cor, del fons de si mateix. Tot el que diu, ho diu amb sinceritat. Em recorda la determinació que René Girard volia inculcar a Montpeller. Sempre m’han agradat els entrenadors que són emocionals, no va ser el cas de Wenger que tenia moltes altres qualitats”.

Sobre la lluita de l’Scudetto: “Hi havia molta feina per fer! No pretenia jugar pel títol i l’objectiu era tornar a classificar-se per a la Champions. Però som el Milà, i amb els resultats positius que estem aconseguint. , l’objectiu s’ha convertit en l’escudetto del meu cap”.