Perusa – Monza, els missatges de l’afició abans de la cita amb la història: ‘D’Olginate a Curi, un pensament per als nostres nens viatgers’ | (ACTUALITZACIÓ)


Com estàs vivint la vigília de Perusa – Monza, una cita amb història per als blancs i vermells? Envieu-nos les vostres consideracions a [email protected] o escriu-nos a la nostra pàgina de Facebook o Instagram. Publicarem el més bonic sota aquest vídeo!

Loredana: “Bon vespre us volia dir que jo també amb el meu marit i el meu nebot estaré divendres al vespre a Perusa per l’estimat equip de Monza del qual el meu marit és aficionat des de fa molts anys, amb l’esperança de fer-lo feliç i donar-li alegria. a tots els aficionats. Blanc Vermell!”

Flavio: “Vaig estar a la grada dissabte. Fa 30 anys que no veig Monza en directe. El primer temps va ser al 72, evidentment a Sada, per un Monza – Lazio que va acabar 0-0. Era primavera, crec que abril, però feia molt fred. Tot i que el partit era a primera hora de la tarda, la meva mare m’havia fet un entrepà amb la tassa i un altre amb bolonya, per si em passava gana. Jo estava darrere de la porta sud, adossat a la tanca. No sé perquè, però el meu amic i jo (teníem 11 anys) estàvem animant aquest Bertogna. Tot i això, em va emocionar molt, sobretot quan vaig veure de prop el porter blanc i vermell, que em va semblar un gegant. Confesso que sóc la Juventus (al fons), i em vaig alegrar (a Itàlia) i patir (a Europa), però dissabte em vaig adonar que el meu autèntic equip favorit té una corona de ferro a les samarretes, a nivell del cor. A la gespa, aquells nois (bagaj) que podrien ser els meus fills, em van exaltar i em van fer alegrar com mai. El meu amic Gianmario i jo, el mateix d’aquella Monza – Lazio, ens vam sentir com aquells nens d’aquella època. PS a la sortida vaig intercanviar dues paraules amb Romano Cazzaniga, aquell porter gegant”.

Angelo: “Bon dia Director i salutacions a tota la redacció de Monza.
Em dic Angelo i sóc un exnen de Sada, de Concorezzese com l’excapità Maurizio Ronco, a qui va recordar recentment en un vídeo. L’1 de juliol de 1979 acabava de fer 11 anys i la derrota a Bolonya al play-off amb el Pescara per 2 a 0, és un record indeleble que encara crema, com el penal fallat de Silva (que aleshores va anar a jugar a la Sèrie A amb Pescara ..) contra el Lecce … .. en el que va ser el meu últim partit com a espectador al Sada. No em fa vergonya dir que no he vist cap partit de Monza a l’estadi fins a la recent Monza Pisa, quan vaig decidir portar la meva filla Elisa, de 9 anys, a l’estadi per primera vegada (és aficionada de la Roma com així com la mare nascuda a la Capital): l’expressió dels seus ulls davant l’avantatge momentània de Valoti va ser meravellosa… i la meva passió va renéixer, malgrat la derrota i la posterior derrota amb el Lecce, vist a les grades laterals, després vaig em vaig dir “vas entrar a la corba als 10 anys i ara per què no ho fas? Des de Monza Vicenza sempre he anat als racons i no cal que et recordi que t’ho fas per viure amb els resultats; Dissabte va ser un espectacle al camp però encara més als racons amb els amics… .. Ja estava consultant per anar a Perusa diumenge, quan al vespre sento febre, una prova ràpida i l’amarg descobriment de ser positiu per a Covid, confirmat l’endemà des del tampó molecular. Veuré a contracor Perugia – Monza sol, a l’habitació on estic tancat des de diumenge al vespre per no contagiar la meva filla i la meva dona, ni tan sols podré anar al Duomo com dissabte el doctor Galliani; després de gairebé 43 anys el destí ho va voler així, però a la meva manera empènyeré els bagai on no han estat mai! La gent com nosaltres no es rendeix mai, vinga bagai!”

Pier Paolo: “Dissabte passat el meu fill i jo vam estar a Curva Davide Pieri… de tant en tant, quan podem, sortim de la província de Savona i venim” a Monza “perquè no en podem prescindir, és una fe que ens va transmetre el meu pare que em va portar al Sada a veure el partit i esperar el post-partit… ara que ja no, vaig poder transmetre aquesta passió al meu fill…
Demà a la tarda aniré a buscar-lo fora de l’escola, i pujarem a l’autopista per tornar a Monza, esperant la gran pantalla… Estic segur que el meu pare, com molts altres seguidors que ja no hi són. , ens acompanyarà des de dalt i farà el viatge i animant amb nosaltres…
Les generacions passen, la fe roman, i el somni continua…”

Franz: “Form part d’aquell dens ventall de blancs i vermells que només van tastar l’olor de la Sèrie A una tarda de fa molts anys, abans que la porta es tanqués definitivament en un penal de Silva, contra el Lecce… el pas cap a Sada va ser festiu. decorat amb banderes i pancartes i gegant Un tall de fusta o cartró que conduïa al teatre de la glòria, que no era… demà es repetirà el ritual per als que van a Perusa i per als que aniran al Brianteo a veure el joc a la pantalla gran (si l’instal·laran…)… però si després a sota es deia que “no, Monza no va poder anar a la Sèrie A per què no té l’estadi, perquè està massa a prop de Milà, perquè, perquè… “avui aquest sentiment resignat dóna pas al sentiment contrari: ESTEM PREPARATS PER AL GRAN, HISTÒRIC PASSAR! Finalment, no hi falta res i la il·lusió torna a portar els “cremats” a les grades de Brianteo, aquesta vegada acompanyats de fills i néts desconeixedors de tots aquells “per què per què…” que ens impedien viure el somni en aquells anys. de totes maneres inoblidables… demà, a les 20.30 aproximadament, els molts cors que bateguen a l’uníson al cor innocent de “Al·là, Allah ha baixat a la ciutat… mans al cel Monza a la Sèrie A !!!” en aquella tarda sensual d’il·lusió-decepció a la vora del Lambro, tornaran a sincronitzar-se per esperar poder cancel·lar aquest 0 sota l’epígraf “aparicions de primer nivell” de l’almanac futbolístic sota el nom: AC MONZA…. amb tots els respectes a Renato Pozzetto i al seu personatge mític de cor vermell i blanc… i per l’alegria inimaginable d’una ‘carrera’ de fidel aficionat que en el seu cor va fer seu aquell lema i que però també va forjar la seva fibra inoxidable davant totes les ‘desgràcies’ i decepcions patides al llarg de més d’un segle. d’història compartida SEMPRE… VA VELL COR BLANC !!!”

Marco: “A mi també m’agradaria expressar aquí els sentiments, pensaments i records que m’ocupen la ment la vigília d’aquest examen final de futbol. En primer lloc, en relació al preciós article escrit per Paolo Corbetta sobre els àngels que demà al vespre assistiran els nostres nois implicats en el Curi i l’oblit voluntari de l’onzè, estic segur que des d’allà dalt el bon Felice Arbizzoni que vaig conèixer animar a Monza, en persona cap a finals dels anys vuitanta, gran aficionat de Monza i de l’AC Milan guanyador del duo Berlusconi/Galliani que en aquells anys comprava la Champions Cup, així com el pare de l’actual conseller Andrea Arbizzoni i gran amic de Pierino Frosio, que en aquella època havia portat els blancs i vermells a la històrica promoció del Tortona el 5 de juny de 1988, perquè ell també era de Casignolo… hola Felice, juntament amb el bon Angelo Scotti, el gran Giancarlo Besana i molts altres, no feu bromes! En segon lloc, com a seguidor de molt de temps però que encara se sent un noi (el meu primer viatge es remunta al llunyà juny de 1970 a Varese amb el gran Gigi Radice a la banqueta, va acabar 2-1 per als prealps amb gols de el duet Bettega Braida per bolcar l’avantatge inicial blanc-roig firmat per Roberto Caremi amb un xut de Mortensen, va ser el Monza de “Giaguaro” Castellini entre pals i encara recordo quan amb el meu germà vaig anar al Sud del vell Sada. i l’entrada va costar 300 lires), demà al vespre, en no poder ser a Perusa, miraré el partit des del Circolino de Viale Libertà, antiga seu del Club Monza i, esperant que tot surti com cal, ho faré. després aneu a Piazza Trento e Trieste, confiant que la nit més llarga de sempre per a la nostra ciutat adormida. M’agradaria dir que, encara que no sóc un aficionat al palmarès dels aficionats més assidus, el 6 de setembre de fa 7 anys vaig estar a Alzano juntament amb uns 150/200 fidels animant a Monza en el debut de la Sèrie D. , 10 dies després a Carate Brianza per a un Caratese – Monza va acabar 1-3 amb els gols de Pontiggia de penal i doble cap de Sokoli i l’any següent a Ferruccio di Seregno amb el fantàstic Monza de Zaffaroni que va tancar el campionat invicte fora amb 14 victòries i tres empats 2-0 victoriosos i, més recentment (22/9/2019) a Lecco per alegrar-se per un 3-0 signat per Anastasio, Mosti i Chiricò. En tercer lloc, és cert que la primera lletra de l’abecedari simbolitza quelcom màgic i maleït (almenys fins ara) pels nostres colors, però no és del tot just dir que Monza no ha estat mai al màxim nivell, havent jugat al voltant d’un segle. fa dues temporades (1920 i 1921) a la primera divisió que aleshores corresponia a l’actual Sèrie A, introduïda a partir de 1929. Finalment, un desig sincer perquè els nostres nois tornin victoriosos i regalin els nostres meravellosos Ultras (per a ells, però només per a ells un 10 amb honors) i per a tota la ciutat una alegria sense precedents i per això encara més bonic i gràcies al duet Silvio Berlusconi / Adriano Galliani (que, a més, no he escatimat crítiques per algunes compres al meu entendre qüestionables) pel que s’ha fet els darrers anys, sense oblidar Nicola Colombo que es mereix el mèrit d’haver tingut el coratge de començar de nou entre les runes d’un fracàs i d’haver pogut tornar a portar Monza al futbol que compta amb un Scudetto al pit. . Forza Monza ens fa somiar!

Enrico: “Vaig néixer a Monza i vaig créixer a Brugherio i Monza. Sempre vaig seguir Monza Calcio i Voleibol, però durant 3 anys vaig viure a Colle Val d’Elsa (Siena)
No és un viatge llarg per a mi, però ple de molts significats. Dos per sobre de tot, Pisa i Gènova… i estava a la corba”.

Lorenzo: “Què m’agrada anar-se’n amb la teva filla!!! fa uns anys la vaig portar al primer viatge a Olginate… ara la porto a intentar escriure història i a complir el somni que he portat a dins. el meu cor durant 40 anys”.

Alessandro: “Hola, sóc Alessandro. El somni de tota la vida, una oportunitat única. Sóc de Siena, però sempre he donat suport a Monza. Vaig viure a Monza els primers anys de la meva vida amb el meu pare ferroviari, i aquelles fantàstiques samarretes m’han quedat al cor. La Sada. Donada la proximitat, és una oportunitat única per a mi. Hi seré encara que hagi trobat un seient a la grada est. Perusa em recorda el primer partit del Siena fora de casa a la Sèrie A, esperem que vagi bé, i com diu Pozzetto… és un dia de celebracióAAAA “

Lorenzo: “Bona nit Director, sóc un fan molt blanc i roig des que el meu pare de Càller em va portar al Brianteo per veure un Monza vs Cagliari molt llunyà a la corba sud. Tot i que estava amb els seguidors rossoblu, em vaig enamorar del bagaj a l’instant. Ara visc a Pistoia i demà sol marxaré cap a Perusa on veurem molts amics i amb ells, sigui com vagi, passaré una vetllada fantàstica. Dono les gràcies a tota la societat per portar-nos fins aquí i per donar-nos l’oportunitat de somiar. Em tremolen les cames, el cor batega ràpid, fa una setmana que no dormo, MONZA GRÀCIES PER TOT”

En actualització, envia’ns la teva vigília a: [email protected]