Quan i on veure el Sevilla-FC Barcelona


El Barça torna a l’acció de la Lliga aquest dissabte amb un viatge a la Lliga Ramon Sánchez Pizjuán to take on Sevilla. El joc comença a les 21:00, hora local CEST, però, com sempre, tenim per a tu una llista detallada dels horaris d’inici i informació d’emissió d’arreu del món.

Si no podeu veure el partit, o si voleu complementar la vostra visualització amb informació addicional, no oblideu que tenim una cobertura completa del partit, inclosa la preparació en directe des de l’estadi i les reaccions posteriors al partit al nostre Centre de partits a la web oficial del Club.

També trobareu el nostre actualitzacions de text minut a minutun enllaç per escoltar comentari en directe en anglès a Radio Barça i molt més per entretenir-vos!

Xarxes socials

I no oblidem la cobertura completa disponible al nostre xarxes socials oficials:

Anglès: @fcbarcelona & www.fcbarcelona.com
català: @fcbarcelona_cat & www.fcbarcelona.cat
castellà: @fcbarcelona_es & www.fcbarcelona.es
francès: @fcbarcelona_fra & www.fcbarcelona.fr
portuguès: @fcbarcelona_br
Àrab: @fcbarcelona_ara
turc: @fcbarcelona_tr
Xinès: fcbarcelona.cn
Japonès: @fcbarcelona_jp & www.fcbarcelona.jp
indonesi: @fcbarcelona_id

Oferim una llista de les emissores que tenen els drets per mostrar els jocs en diferents països o regions. Tingueu en compte que, tot i que els enumerem aquí, nosaltres NO POT garanteix que realment mostraran el joc. Això no depèn de nosaltres, i hauríeu de consultar els seus propis llocs web per obtenir-ne més detalls.

DISSABTE 3 DE SETEMBRE

Amèrica del nord

Canadà (Vancouver 12:00h, Mont-real 15:00)
TSN, RDS

EUA (Los Angeles 12h, Nova York 15h)
ESPN

Mèxic, Amèrica Central i República Dominicana (Costa Rica 13:00, Ciutat de Mèxic 14:00, Santo Domingo 15:00)
Cel

Carib (Jamaica 14:00, Bahames 15:00)
Sportsmax (més ATV als territoris holandesos; Bein als territoris francesos i ESPN a Puerto Rico i Bahames)

Sud Amèrica (Lima 2pm, Caracas 3pm, Buenos Aires 4pm)
Direct TV (excepte Brasil), Tigo (només Bolívia), Star +, ESPN

Europa

Regne Unit i Irlanda (20 h)
Premier Sports, La Liga T (partides seleccionades a ITV)

Portugal (20 h)
Onze

Espanya (21 h)
Movistar +, DAZN, Gol, Orange, La Lliga TV

França (21 h)
Bein

Bèlgica i Luxemburg (21 h)
Onze

Països Baixos (21 h)
Ziggo Sports

Noruega (21 h)
TV2, Esforçar-se

Suècia (21 h) i Finlàndia (22 h)
C Més

Dinamarca (21 h)
Esports de TV2

Alemanya, Àustria i Itàlia (21 h)
DAZN

Suïssa (21 h)
Blau

Polònia (21 h)
Onze i Canal+

República Txeca i Eslovàquia (21 h)
Nova Sport

Hongria (21 h)
Jugador 2

Repúbliques dels Balcans (21 h)
Arena

Albània (21 h)
Súper esport

Repúbliques Bàltiques i Bielorússia (22 h)
Setanta

Ucraïna (22 h)
Les figues

Romania (22 h)
Prima Sport, Digi Sport, Orange

Bulgària (22 h)
Max Esport

Grècia (22 h)
Nova

Xipre (22 h)
Primetel

Turquia (22 h)
S Esport

Israel (22 h)
Un

Rússia (Moscou 22h)
D’acord

Regió del Caucas (23 h)
Setanta (més Silknet a Geòrgia, CBC a l’Azerbaidjan)

Àfrica

nord d’Àfrica (Casablanca 20h, El Caire 22h)
Bein

Àfrica Sub-Sahariana (Accra 20h, Kinshasa 21h, Addis Abeba 22h)
Super Sport, Canal + (a més Zap als països de parla portuguesa)

Àsia

Països àrabs i Iran (La Meca 22h, Teheran 23h)
Bein

Àsia Central (Kabul 23:00, Taixkent 12:00, Almati 1:00)
Setanta (més UzReport a Uzbekistan, Voot i MTV a l’Afganistan)

DIUMENGE 4 DE SETEMBRE

Subcontinent indi (Islamabad 12:00, Nova Delhi 12:30, Dhaka 1:00)
MTV (excepte Nepal), Voot (més Sports 18 a l’Índia)

Mongòlia (3 a. m.)
SPS clàssic

Xina (3 a. m.)
La Lliga Més

Corea del Sud (4 a. m.)
Spo TV

Japó (4 a. m.)
Vaja, DAZN

Sud-est asiàtic (Phnom Penh 02:00, Manila 3:00)
Bein (excepte Myanmar i Vietnam)

Myanmar (2 a. m.)
Skynet

Tailàndia (2 a. m.)
PPTV, La Liga Pass, Leg

Vietnam (2 a. m.)
SCTV, VTVCab

Indonèsia (Jakarta, 2 a. m.)
Passada de la Lliga, etapa

Oceania

Austràlia (Perth 3 a. m., Sydney 5 a. m.)
Optus

Nova Zelanda (7 h)
Cel/Bein