“Va ser ella qui ho va fer!”, acusa Totti Ilary: quina cavada!


Francesco Totti finalment ha trencat el silenci. Després dels comunicats que anuncien la seva separació Ilary Blasil’excapità dels giallorossis ha volgut posar un punt sobre el tema en una llarguíssima entrevista amb Corriere della Sera.

Aquestes són les seves paraules:

“Encara no he dit ni una paraula. Vaig dir que no anava a parlar i no ho vaig fer. Però he llegit massa tonteries, massa enganys. Alguns fins i tot han fet patir els meus fills. És suficient”.

Vull aclarir aquest punt: no vaig ser el primer a trair. Aleshores tornaré a callar. Sigui el que em responguin, callaré. Perquè la meva prioritat és protegir els meus fills“.

Totti Ilary

L’INICI DE LA CRISI: “La crisi real va esclatar entre març i abril de l’any passat. Però feia temps que patia. Tot va començar el 2016. El meu penúltim any com a futbolista. Deixar no és fàcil. És una mica com morir”

Més tard també vaig deixar Roma, on havia començat a treballar com a gerent. La ruptura amb l’antiga propietat va ser traumàtica: com haver de marxar de casa. Jo era fràgil, em faltaven referències i Ilary no entenia la importància d’aquest dolor. Després va arribar el 12 d’octubre de 2021“.

“El meu pare va morir aquell dia. Covid. I el vaig veure per última vegada el 26 d’agost. Per sort hi havia els nens. Finalment vaig poder passar més temps amb Cristian, Chanel i Isabel. La meva dona, en canvi, quan més la necessitava, no hi era. A la primavera del 2021 vam entrar en crisi definitivament. L’últim any ha estat dur. No hi havia més diàleg, ja no hi havia res”.

SOBRE NOEMI BOCCHI: “Noemi Bocchi no estava amb mi a l’estadi. Vam arribar amb diferents cotxes, teníem diferents seients. Creus que porto el meu amant a l’Olímpic? Un entorn més íntim, no? Tanmateix, és cert que ja la coneixia. I la vaig freqüentar com a amiga, amb els meus amics de pàdel. La nostra història va començar després de l’Any Nou. I es va consolidar el març de 2022. Repeteixo: no vaig ser el primer a trair“.

Totti Ilary

SOBRE LA TRAICIÓ:El setembre de l’any passat van començar a arribar els rumors: mira que la Ilary en té una altra. De fet, més d’un. Em va semblar impossible. En canvi he trobat els missatges. Quan vaig rebre avisos de diferents persones, en qui confio, vaig sospitar. Vaig mirar el seu mòbil. I vaig veure que hi havia una tercera persona, la seva perruqueria, que feia d’intermediari entre Ilary i una altra.“.

Ho vaig guardar tot dins. No ho he dit a ningú. No sóc dels que fa els ulls grossos, però he preferit ignorar-ho. Vaig fer baixar, no per trencar la família, per protegir els nens. Vaig patir com un gos. Em va dir: aquest any em quedo una mica més a Milà, torno menys a Roma, i vaig pensar: m’ho crec, tens aquest altre… Però encara esperava que no fos cert “

Hi ha hagut rumors en el passat. A ella i a mi. Però sí que eren rumors. Aquí hi havia l’evidència. Els fets. I això em va portar a la depressió. No vaig poder dormir més. Vaig fer com si no passava res però ja no era jo, era una altra persona. Vaig sortir gràcies a la Noemi”.

Totti Ilary

“Quan el 22 de febrer Dagospia va publicar la foto a l’estadi de Noemi, la feta al desembre, La Ilary em va demanar un compte. Ho vaig negar. Al principi no vaig dir la veritat, ni a ella ni als seus fills; com era inevitable, ja que encara esperava salvar-ho tot. Però en aquell moment em vaig treure una càrrega, i vaig preguntar a Ilary sobre aquest altre home. Ella també va negar al principi. Va dir que no l’havia conegut mai. Llavors es va adonar que ho sabia i em va dir que només s’havien trobat amb aquell noi per prendre un cafè. També vam tenir un enfrontament a tres amb Alessia, i tots dos ho van negar. De fet, sé que es van conèixer el març del 2021. I que va sortir amb ell i amb altres homes una mica massa a prop. Abans de néixer la meva història amb la Noemi “.

Em va fer seguir per un investigador privat. La gent molt propera a ella em va posar xinxes al cotxe, i el GPS per saber on anava; quan n’hi havia prou amb preguntar-me. Altres persones s’han ubicat sota la casa de la Noemi…”.

Em temo que amb Ilary acabi al tribunal. Encara espero que puguem trobar un acord i acabar aquesta història aquí. Segur que ara callo”.