Yadier Molina es retroba amb Eddie Casiano i li demana disculpes


L’apoderat dels Texans de Bayamón del Bàsquet Superior Nacional (BSN), Yadier Molinaes va disculpar ahir a la nit amb el dirigent dels Atlètics de Sant Germà, Eddie Casianodesprés que tots dos estiguessin submergits en dimes i diretes durant la final de la lliga nacional el mes d’agost passat.

Segons va narrar Casiano a Primera Hora tot va començar quan ell i la seva família van anar a veure un joc ahir a Pittsburgh on els Pirates es van enfrontar als Cardenals de San Luis.

“Jo m’anava a visitar la meva nena que estudia aquí a Pittsburgh, Youngstown i van aprofitar la meva meva i la del mig i van baixar alhora tots amb els seus nuvis i el seu marit i el nét i havien comprat taquilles per al joc de Pittsburgh. Vam anar tots i ja tu saps, vam anar al joc a cridar ia jo allà com fan, tu saps”, va començar dient Casiano.

Ell va parlar amb mi i la veritat va ser un home, es va disculpar, em va parlar, jo estava amb la meva família, es va disculpar amb la meva família i res, ho vam deixar aquí… però és un home perquè la veritat que el tipus va parlar ull a ull i em va demanar disculpes de tota la situació que havia passat”

Eddie Casiano

Ja allà al parc, el també exdirigent de la Selecció Nacional de Bàsquet va publicar una foto de Molina a la seva storie de la xarxa social Instagram, i després d’això el receptor boricua, es va comunicar per aquesta via amb una de les filles de Casiano.

“Ell li va escriure a la meva filla i li va escriure un missatge que el disculpés que volia disculpar-se amb mi personalment”, va continuar explicant Casiano.

Eddie Casiano va col·locar aquesta imatge a la seva xarxa social quan va començar el partit.  Per mitjà d'ella va ser que Yadier Molina va saber que l'entrenador estava present a l'estadi.
Eddie Casiano va col·locar aquesta imatge a la seva xarxa social quan va començar el partit. Per mitjà d’ella va ser que Yadier Molina va saber que l’entrenador estava present a l’estadi. (Captura / Facebook)

Després, Molina va aconseguir el número de Casiano i li va preguntar si es podien veure en algun moment després que s’acabés el joc.

“I aquí parlem, ell va parlar amb mi i la veritat va ser un home, es va disculpar, em va parlar, jo estava amb la meva família, es va disculpar amb la meva família i res, ho vam deixar aquí… però és un home perquè la veritat que ell tipus va parlar ull a ull i em va demanar disculpes de tota la situació que havia passat”, va explicar Casiano en referència a les diferències que van tenir a la final del BSN.

Molina també va aprofitar i va fer públiques les seves disculpes a través d’Instagram en què va compartir una foto de la família Casiano.

“Gràcies a la família Casiano. Gràcies per donar-me l’oportunitat de disculpar-me de front com un home. Gràcies per entendre, les meves disculpes per a vostè i la família. Déu els beneeixi, líder”, va compartir el receptor en un dels seus stories.

Tot i que les diferències entre Yadier Molina i Eddie Casiano van començar quan aquest últim dirigia la Selecció Nacional, aquestes van pujar de to a la passada final del BSN quan l’apoderat de Bayamón va llançar fortes crítiques a l’equip de San Germán després que un partit fos cancel·lat després de un problema d’humitat a la pista dels Atlètics.

Eddie Casiano comparteix a la seva família a Pittsburgh.
Eddie Casiano comparteix a la seva família a Pittsburgh. (Captura / Facebook)

“Wow terrible treball @bsnpr se’ls va dir i mira… wow terrible… la meva gent se’ls va dir des del principi i res… aquesta pista i el propietari de sant german no estan apte per a aquest tipus d’escenaris! Vergonya aliena!”, va manifestar Molina aleshores a través de les xarxes socials.

En una segona publicació, després de conèixer que el quart joc no se celebraria aquesta nit, el jugador va expressar: “Vergonya aliena! @bsnpr fanàtics atlètics no en tenen culpa, però és una vergonya!!! i saps que… a bayamon això no passa!”.

Darrere d’això Casiano no es va quedar callat i també li va respondre.

“Jo vaig llegir el que ell va dir, però no escriu bé, no veig bé el que ell està dient i en veritat no estic fent cas al que ell digui i menys que no és ell aquí. Jo crec que parlar d’un apoderat a un altre apoderat per les xarxes, jo crec que és una miqueta més respectable si tu truques personalment… però jo sé que esperar-ne”, va dir Casiano.

“Ell ha de trucar a un apoderat, tu no parles d’un apoderat a un altre, això és una falta de respecte, però així és que breguen aquí, va dir el que va dir i nosaltres com sigui estem ready pa’jugar”, va afegir.